Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokusunu hissetmek

Rüyada gül kokusunu hissetmek

Rüyada gül kokusunu hissetmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, huzur dolu günler geçireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ona göre davranacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada gül kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada gül kokusu hissetmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada koku hissetmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments