Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ter kokusu hissetmek

Rüyada ter kokusu hissetmek

Rüyada ter kokusu hissetmek iflasın eşiğine geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ter kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada ter kokusu hissetmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, rütbesinin artacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada terli insan görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada ter görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Rüyada terli ayak görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada terini silmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eşini terlemiş görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalettir.

Rüyada başkasının terini silmek işinin yoluna gireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments