Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayırlı işlere girileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işarettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ter kokusu hissetmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret eder.

Rüyada koku hissetmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ticarette yol katedeceğine delalettir.

Rüyada güzel koku hissetmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments