Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koku hissetmek

Rüyada koku hissetmek

Rüyada koku hissetmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koku hissetmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendisiyle övüneceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ayak kokusu hissetmek sorunlu zamanlar geçireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada güzel koku hissetmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Rüyada koku hissetmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Rüyada gül kokusunu hissetmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments