Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koku hissetmek

Rüyada güzel koku hissetmek

Rüyada güzel koku hissetmek umutlarının yarım kalmayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, şansının döneceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku hissetmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada güzel koku hissetmek keder yaşayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kişinin daha çok kazanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kokusu hissetmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koku hissetmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments