Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde silah görmek

Rüyada birinin elinde silah görmek

Rüyada birinin elinde silah görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde silah gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde silah görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, şansının ve bahtının döneceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde silah görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada silahı eline almak maddi anlamda çok zorlanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eline silah almak hem amaçlarına nail olamayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments