Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin düğününe gitmek

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada süslenip düğüne gitmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments