Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek amaçlarına nail olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, koyu muhabbette kalacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aradaki buzları eriteceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle düğüne gitmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gidememek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments