Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Yardıma açık olmanız durumunda şanslı bağlantılar kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek aileden ayrı kalınacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, rızkın artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulur.

Rüyada kendi düğününe gidememek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments