Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslenip düğüne gitmek

Rüyada süslenip düğüne gitmek

Rüyada süslenip düğüne gitmek çevresinin genişleyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslenip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada süslenip düğüne gitmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada düğün için süslenmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, para yatıracağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde süslenmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni insanlarla tanışacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada düğün gitmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününe gitmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek daha isabetli kararlar alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments