Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, iyi şartlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek insan sevindireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments