Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, borçlarının artacağına, kötü kişilere yakın olacağına, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, eskisinden de iyi olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünü gitmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments