Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne gitmek ve oynamak

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, başarılarının katlanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğününde oynamak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada sünnet düğününde oynamak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, başarılarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin düğününde oynamak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğünde oynamak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments