Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, güçten düşeceğine delalet eder.

Rüyada anne baba eli öpmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments