Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek kısmet bolluğu yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya yakındaki bir kişiyle farklı boyutta bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret eder.

Rüyada vefat etmiş birinin elini öpmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet eder.

Rüyada vefat eden babayı öpmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada vefat etmiş birini öpmek şansının ve kısmetinin açılacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş baba görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada vefat etmiş anne ve babayı görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının vefat ettiğini görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş anne baba görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments