Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, içinin huzurla dolacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek tüm parasını kaybedeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada susuz rakı içmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments