Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi korumak

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, refaha erileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiklerini korumak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı korumak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini korumak refah içinde olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi denizde görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hatalarını fark edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments