Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin koruduğunu görmek

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, maneviyata yöneleceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada birini köpekten korumak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borçları varsa ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeği korumak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yavru köpeği korumak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük paralar kazanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Rüyada köpeği koruduğunu görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, başarılarının azalacağına delalet eder.

Rüyada köpek yavrusunu korumak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, güvenini sarsacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini korumak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments