Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılmak ve öpmek

Rüyada birine sarılmak ve öpmek

Rüyada birine sarılmak ve öpmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalettir.

Rüyada sarılarak öpmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, insan sevindireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini öpmek sarılmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada anneye sarılıp öpmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada babaya sarılmak öpmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada eşine sarılmak öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments