Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya sarılmak öpmek

Rüyada babaya sarılmak öpmek

Rüyada babaya sarılmak öpmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada babaya sarılıp öpmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada babaya sarılmak öpmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada babayı yanaktan öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments