Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılmak öpmek

Rüyada birine sarılmak öpmek

Rüyada birine sarılmak öpmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ekmeğinin de artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Rüyada birine sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda yanıt bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, mevlit okutacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek varlık içinde yokluk çekileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kıza sarılmak öpmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek evini ve ailesini unutacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarılmak el öpmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine rivayet eder.

Rüyada birini öpmek sarılmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments