Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine sarılmak öpmek

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü öpmek sarılmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birisine sarılıp öpmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments