Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan yaralanmak

Rüyada ayaktan yaralanmak

Rüyada ayaktan yaralanmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada ayakta yara görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayakta yara görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, iyi halini yitireceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayakta açık yara görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol ayakta yara görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada ayaktan yaralanmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta nasır görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta durmadığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments