Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta yara görmek

Rüyada ayakta yara görmek

Rüyada ayakta yara görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yeni işlere atılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta yara gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada sol ayakta yara görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ayakta yara görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ayakta yara görmek meşakkate düşeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan yaralanmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara görmek sağlığının bozulmayacağına, adının fesada karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Rüyada ayakta bebek görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments