Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayakta yara görmek

Rüyada sağ ayakta yara görmek

Rüyada sağ ayakta yara görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, ailesini de mutlu edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sağ ayakta yara gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, güzel sözler işiteceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işarettir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sol ayakta yara görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada ayaktan yaralanmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Rüyada ayakta açık yara görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta yara görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, layık olduklarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments