Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol ayakta yara görmek

Rüyada sol ayakta yara görmek

Rüyada sol ayakta yara görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Rüyada sol ayakta yara gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada sol ayakta yara görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Rüyada sol omuzda yara görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada sol elde yara görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol bacakta yara görmek attığı adımların boşa çıkacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments