Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta durmadığını görmek

Rüyada ayakta durmadığını görmek

Rüyada ayakta durmadığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta durmadığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada ayakta şişlik görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan toplu iğne çıkarmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta tümör görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta kırmızı oje görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada ayakta kuran okumak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada otobüste ayakta durmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments