Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta yara olduğunu görmek

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulur.

Rüyada ayakta yara olduğunu gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada sağ ayakta yara görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta yara görmek bundan hayır göreceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol ayakta yara görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Rüyada ayaktan yaralanmak dertlerin ortadan kalkacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği ayakta sallamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta çişini yapmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments