Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta nasır görmek

Rüyada ayakta nasır görmek

Rüyada ayakta nasır görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada ayakta nasır gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta nasır görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kısmetin ve talihin açılacağına inanılır.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Rüyada elleri nasırlı görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada nasırdan kurtulmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altında nasır görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nasır koparmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine inanılır.

Rüyada nasırlı ayak görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments