Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden papatya almak

Rüyada sevgiliden papatya almak

Rüyada sevgiliden papatya almak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kötü durumlara düşeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden papatya almak gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada sevgiliye papatya vermek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden papatya almak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça papatya takmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada papatya yemek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada pembe papatya görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vazoda papatya görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Rüyada kuru papatya görmek neşe içinde olacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada papatya koparmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments