Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya koparmak

Rüyada papatya koparmak

Rüyada papatya koparmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papatya koparmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada sevgiliden papatya almak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş papatya görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Rüyada papatya çayı içmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada papatya tacı takmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada papatya koklamak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarda papatya görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kuru papatya görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments