Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye papatya vermek

Rüyada sevgiliye papatya vermek

Rüyada sevgiliye papatya vermek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, konforunun artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye papatya vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada sevgiliye papatya vermek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden papatya almak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz papatya almak malının ve gelirinin çoğalacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada papatya taç görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada beyaz papatya görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil papatya görmek alın terinin karşılığını alacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada saksıda papatya görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir demet papatya görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments