Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça papatya takmak

Rüyada saça papatya takmak

Rüyada saça papatya takmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Rüyada saça papatya takmak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Rüyada saça papatya takmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hak yoluna döneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada saçına papatya takmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada papatya tacı takmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta papatya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında papatya görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papatya dikmek problemlerin çözüme kavuşacağına, kazancında bereketin artacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada beyaz papatya toplamak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı papatya görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments