Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru papatya görmek

Rüyada kuru papatya görmek

Rüyada kuru papatya görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zarar etmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru papatya gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada kuru papatya görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden papatya almak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı papatya toplamak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada papatya yediğini görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada vazoda papatya görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta papatya görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına inanılır.

Rüyada papatya buketi görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada papatya demeti görmek yeni işlerin geleceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments