Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe papatya görmek

Rüyada pembe papatya görmek

Rüyada pembe papatya görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe papatya gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada pembe papatya görmek borçları varsa ödeyeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Rüyada papatya taç görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada papatya aldığını görmek musibetlerin yaşanacağına, zor durumlara düşüleceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada papatya toplamak verilen  sözlerin tutulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papatya demeti görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kurumuş papatya görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı papatya görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments