Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya yemek

Rüyada papatya yemek

Rüyada papatya yemek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Rüyada papatya yemek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada papatya yemek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada sarı papatya almak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil papatya görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bir demet papatya görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada papatya demeti görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada papatya tacı görmek istediği yola çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük papatya görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments