Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vazoda papatya görmek

Rüyada vazoda papatya görmek

Rüyada vazoda papatya görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vazoda papatya gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada vazoda papatya görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, onların önüne geçeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada antika vazo görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi vazo görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın vazo görmek ailesini de mutlu edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam vazolar görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Rüyada kırılan vazo görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada kırık vazo görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış vazo görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments