Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini hamile görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments