Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi hamile görmek

Rüyada sevgiliyi hamile görmek

Rüyada sevgiliyi hamile görmek gün yüzü görmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yurtdışına gidileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi hamile gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada hamile sevgili görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, günlerini bunun için harcayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi hamile olarak görmek hırpalanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments