Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından vurulmak

Rüyada sevgili tarafından vurulmak

Rüyada sevgili tarafından vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak maddi anlamda zayıflayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak çok rahat edeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından vurulmak sevineceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından vurulmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments