Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada sol tarafından vurulmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret eder.

Rüyada askerler tarafından vurulmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından vurulmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada akraba tarafından vurulmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, böylece yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada terörist tarafından vurulduğunu görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments