Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, başarıların çoğalacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak makamının sarsılmayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, süzüleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir işe girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments