Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından vurulmak

Rüyada birisi tarafından vurulmak

Rüyada birisi tarafından vurulmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işarettir.

Rüyada düşman tarafından vurulmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hem de para kaybettireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments