Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak işlerin bozulacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, fakirlerin güleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak bilincin artacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çekilen acıların unutulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisi tarafından kaçırılmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments