Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili hasta görmek

Rüyada sevgili hasta görmek

Rüyada sevgili hasta görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sevgili hasta gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini hasta görmek para ve zaman ayıracağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi hasta görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kazancının düşeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, birikmiş parasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta sevgili görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments