Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek yokluğun biteceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin hastalandığını görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini hasta görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta sevgili görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments