Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, başarılarının katlanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, borcunun kalmayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek huzurun kaçacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments