Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi hasta görmek

Rüyada sevgiliyi hasta görmek

Rüyada sevgiliyi hasta görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, boş yere korku duyulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi hasta gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Rüyada sevgili hasta görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hasta olduğunu görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hasta görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini hasta görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments