Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta sevgili görmek

Rüyada hasta sevgili görmek

Rüyada hasta sevgili görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta sevgili gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada hasta sevgili görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek yeni şeyler keşfedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevgili hasta görmek kazancının azalacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments