Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta bebek görmek

Rüyada ayakta bebek görmek

Rüyada ayakta bebek görmek sağlığın bozulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayakta bebek gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada ayakta bebek uyutmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada bebeği ayakta sallamak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada ayakta bebek görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta bebek sallamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yeni bir eve sahip olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta duran bebek görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta sivilce görmek iyiliğe ve güzelliğe, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayakta kıl görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments